NEWS ALERT: GHIMPU SI CHIRTOACA, GRAV RANITI INTR-UN ACCIDENT DE AVION!

Ion Ceban, consilier municipal din partea PSRM, a acordat victimelor primul ajutor

De cîteva clipe, familiile preşedintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi a lui Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului, trec prin cele mai sfîşietoare, dramatice momente. Ieri, la orele 23,20, ora locală, Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă au fost victimele unui devastator accident aviatic.

Precizăm că acest cumplit accident a survenit într-un context politic în care cei doi lideri urmau să aibă un rol decisiv în viitoarele reconfigurări politice, iar aici este vorba despre viitoarele alegeri prezidenţiale, precum şi de contextul în care Chirtoacă trebuie să facă faţă valurilor de contestatari care doresc organizarea unui referendum pentru destituirea lui din funcţia de primar al Chişinăului.

Ion Ceban, consilier municipal din partea PSRM, fiind martor al dramaticului accident aviatic, ne-a comunicat, în exclusivitate, filmul cumplitei catastrofe: Ceva mai devreme, Mihai Ghimpu şi-a vizitat nepotul, Dorin Chirtoacă, la Primărie, după care au ieşit din incinta edificiului şi s-au deplasat pe trotuarul adiacent în direcţia Teatrului „Mihai Eminescu”. La un moment dat, Ghimpu îl îndeamnă pe Chirtoacă să privească în sus, spre un avion care survola Chişinăului, spunîndu-i că în acesta se află protectorul şi aliatul lor politic Vladimir Plahotniuc, care se întoarce din SUA. În timp ce priveau azurul Cerului şi dîra lăsată de avion în urmă, aproape instantaneu, amîndoi au căzut într-o gură de canalizare, al cărui capac fusese furat de două săptămîni şi pe care Chirtoacă nu-l înlocuise din lipsă de fonduri.

În urma acestui răvăşitor accident de avion, ambii şi-au fracturat noada curului, şi-au muşcat limba violent, retezînd-o, cu dinţi, în proporţie de 78%; Ghimpu, cu lacrimi în ochi, îşi jelea mîna dreaptă fracturată deasupra labei, cu gîndul neliniştitor la Alina Zotea, căreia nu-i ajunge doar mîna stîngă, iar Chirtoacă se smiorcăia de durerea pricinuită de fracturarea labei piciorului stîng, după care au leşinat amîndoi.

Ion Ceban, aflat la locul tragediei, şi-a dat seama că amîndoi au nevoie de o respiraţie artificială, adică gură la gură, motiv pentru care, din milostenie, a tocmit, în schimbul a cîte 50 de lei, doi tipi beţi pulbere, de etnie rusă, ca să le sufle în gură celor doi liberali. Şi-au revenit cu greu, iar cei doi au rupt-o la fugă, înjurîndu-i şi scuipînd din cauză că, strigau ei, în timpul respiraţiei artificiale, Ghimpu şi Chirtoacă le-au băgat în gură limba română stîlcită de ei.

Pacienţii au fost ridicaţi de un elicopter SMURD şi transferaţi la Spitalul de Urgenţă din Vaslui, România, iar rudele lor au primit asigurări că nu vor fi violaţi de nepotoliţii vasluieni. Vom reveni cu amănunte!

Agenţia de ştiri Moldova-Suverană.news