Nesimtirea mafiotului politic Pavel Filip

După ce Ion Chicu a anunțat că Guvernul condus de el demisionează, Pavel Filip, fostul premier slugarnic și hoț al lui Plahoniuc, a avut nesimțirea de a-și expune opinia pe pagina sa de Facebook. Printre altele, ”cap de cauciuc” a scris: ”…demisia acestui Guvern înseamnă că Executivul nu va mai fi în slujba hoților de miliarde, așa cum a fost ultimele săptămîni. S-a încheiat acest episod rușinos. Acum mingea e pe terenul noului Președinte”.

Cu nerușinare interlopă, Filip vorbește despre ”hoții de miliarde”! Tocmai el, care a fost învestit premier în miezul nopții, fără un program de guvernare, de către șeful lui mafiot Plahotniuc, beneficiarul furtului miliardului din bănci și a altor miliarde din buzunarele moldovenilor! Tocmai el, care-i beneficiarul furturilor de miliarde, prin interpuși, din avutul de Stat! Tocmai el, care, prin interpuși, simțind că nu va mai fi premier, a vrut să fure Casa Presei, cîteva clădiri guvernamentale de interes economic strategic, și-a construit un centru comercial pe teritoriul Tipografiei ”Universul” și multe altele! Tocmai el, ”culegătorul nucilor,  nu mucilor, din Moldova”!!!

”Acum mingea e pe terenul noului Președinte”, scrie slugarnic-prevenitor acest corupt și complice al mafiei lui Plahotniuc. Dacă va fi așa și Sandu își va învesti un Guvern, atunci această minge din ”terenul noului Președinte” ar trebui, cu prioritate, să-l pălească penal pe el, dar și pe Candu și restul de mafioți complici de-ai lui Plahotniuc!

Doamne, cîtă nesimțire și cît cinism! (M. Conțiu)