MOTIUNE IMPOTRIVA GUVERNULUI FILIP!

PSRM: Acest Guvern a bătut toate recordurile…

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a pregătit textul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip, care și-a asumat răspunderea pentru un pachet de legi, și susține că azi-mîine va fi înregistrată în Parlament. Despre aceasta a anunțat liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unor declarații de presă.

Igor Dodon a criticat dur activitatea Guvernului. „Acest Guvern a bătut toate recordurile tuturor guvernelor din ultimii 25 ani, la capitolul ticăloșie, cinism și ipocrizie, față de cetățenii acestei țări. Aseară aprobă și transmit la Monitorul Oficial proiectele de lege, dimineața la 8.00, cînd ducem copii la școală, convoacă biroul, iar la 10.00 sînt în plenul Parlamentului. Au fost aleși noapte, noaptea aprobă hotărîrile, noaptea își bat joc de cetățeni”, a precizat el.

Totodată, Igor Dodon a menționat că, azi-mîine va fi înaintată o moțiune de cenzură din partea a trei fracțiuni: socialiștii, comuniștii și liberal- democrații.

„Ieri, am venit cu un apel către toți deputații, de a susține moțiunea de cenzură. Sperăm ca astăzi vom acumula semnăturile încît această moțiune să fie înaintată și înregistrată. Aceasta este unica noastră speranță ca să stopăm intrarea în vigoare a acestor legi. Sper foarte mult ca astăzi-mîine o vom depune, iar săptămîna viitoare să fie organizată ședința”, a mai spus socialistul.

Andriana CHEPTINE (tribuna.md)