MOLDOVEANCA MINORA, VIOLATA SI UCISA IN GERMANIA DE IMIGRANTI

O minoră din Moldova a fost mutilată în Germania de doi imigranți - Detalii cutremurătoare.

O minoră de 14 ani originară din Republica Moldova a fost mutilată și omorîtă cu cruzime în orașul Wiesbaden, Germania, scrie germania.one. Corpul neînsuflețit al Suzannei a fost găsit în data de 7 iunie. Minora a dispărut în data de 22 mai. Familia a început să o caute, iar ulterior a alertat poliția. După zile întregi de căutări disperate, fata a fost găsită fără suflare într-o rîpă din apropierea orașului Wiesbaden.

Aceasta a fost violată de mai multe ori după care a fost asfixiată cu o frînghie care a fost găsită alături de victimă. Fata locuia în orașul Mainz, Germania. Toată familia acesteia s-a mutat cu traiul în Germania în luna februarie. Suzanna își făcea studiile într-o școală din localitate.

Poliția orașului Wiesbaden a declarat că de moartea minorei sînt suspectați doi imigranți. Este vorba de Ali Bashars și un cetățean turc. Ali Bashars este originar din Irak și are 20 de ani. Individul a reușit să părăsească Germania în data de 2 iunie. Acesta a zburat către Istanbul împreună cu părinții și cei 5 frați ai săi.

Al doilea suspect, cetățeanul turc, are 35 de ani. Cei doi au întrat în vizorul poliției după ce Ali i-ar fi povestit despre acest caz unui prieten de 13 ani care locuia în același cămin pentru imigranți ca și el. Ulterior, minorul a povestit totul poliției.

Ali Bashar are antecedente penale în Germania. Acesta a mai fost cercetat penal pentru huliganism și atacuri asupra unui polițist. În luna martie, el a devenit principalul suspect într-un dosar de viol al unei fetițe de 11 ani. Ancheta în acel caz continuă.

Sursa: sputnik.md