MOGHERINI A DISCUTAT CU POMPEO UN SIR DE PROBLEME, INCLUSIV SITUATIA DIN MOLDOVA

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, s-a întîlnit cu înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate, Federica Mogherini.

Situația din Republica Moldova, dar și din alte țări, a fost discutată în cadrul întrevederii dintre înaltului reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate, Federica Mogherini, și secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo. Cei doi s-au întîlnit recent, la Washington.

„Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, s-a întîlnit cu înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate, Federica Mogherini. Secretarul de Stat Pompeo și înaltul reprezentant au discutat despre relațiile dintre SUA și UE, precum și un șir de alte chestiuni și probleme care stau în fața SUA și a Europei, inclusiv apărarea și securitatea europeană, Moldova, Afganistanul, Cuba, Iranul, Libia, Balcanii de Vest, Rusia, Ucraina și Venezuela”, anunță serviciul de presă al Departamentului de Stat într-un comunicat de presă.

Sursa: sputnik.md