MODURI INEDITE ÎN CARE MAI POŢI FOLOSI BEŢIŞOARELE DE URECHI

Sînt făcute pentru urechi, dar nu este indicat să le foloseşti aşa. În schimb, există şi alte moduri inedite în care beţişoarele de urechi îţi pot fi folositoare.

Parfum pentru întreaga zi

Nu are rost să ţii după tine sticluţa de parfum ca să te împospătezi pe tot parcursul unei zile. În schimb, poţi proceda astfel: pulverizează parfumul pe cîteva beţişoare de urechi (pe vîrfurile cu vată) şi pune-le la un loc într-o punguţă care se închide etanş. Cînd vrei să te dai din nou cu parfum, scoţi un beţişori şi te dai pe gît, pe încheieturi şi după urechi.

Ştergi machiajul sau oja, curse pe lîngă

Dacă ai tras o linie prea lungă cu tuşul sau ai dat cu ojă pe piele cînd îţi făceai manichiura, ai nevoie de un beţişor de urechi ca să ştergi greşelile. Pur şi simplu dă-l cu un pic de demachiant sau cu acetonă şi şterge surplusul.

Scapă de pungile de sub ochi cu beţişoare de urechi

Dacă te trezeşti dimineaţa cu ochii umflaţi de somn, află încă o soluţie pentru această problemă. Cu o seară înainte, înmoaie vîrfurile a două beţişoare de urechi în cremă pentru ochi, pune-le într-o punguţă de plastic şi lasă-le la frigider peste noapte. De dimineaţă, masează zona de sub ochi cu ele şi aceasta se va dezumfla.

Lipici pentru genele false

Aplică lipiciul pe genele false cu vîrful unui beţişor pentru urechi. Se va întinde uniform şi fără să îl împrăştii peste tot.

Stoarce coşurile cu două beţişoare de urechi

Cînd se vede "capul" unui coş înseamnă că este gata să îl spargi. După ce ai ieşit din duş şi ţi-ai uscat pielea bine, ia două beţişoare de urechi şi foloseşte-te pentru a sparge coşul. Vata este mai moale decît degetele, astfel că nu îţi vei face alte semne nedorite pe faţă.

Sursa: Unica.ro