Miza „razboiului civilizator” al Occidentului: Elitele au organizat „invazia” migrantilor pentru a importa o clasa de slujitori care sa-i inlocuiasca pe europeni

Publicistul francez Eric Zemmour susține că elitele au organizat o „invazie” a Europei prin imigrație în masă, în primul rînd pentru că doreau să importe o clasă de slujitori pentru a înlocui europenii care nu mai sunt dispuși să îndeplinească munci necalificate. Jurnalistul francez, extrem de popular în mediile conservatoare, a vorbit despre principalele motive pentru care establishmentul a făcut să crească  imigrația în masă în ultimii cinci ani prin intermediul valului uriaș de refugiați. 

”Astăzi, organizarea economică a lumii se bazează pe orașe și metropole mari unde trăiesc cîștigătorii globalismului. Acești cîștigători ai globalismului, care sunt conectați la lume, au nevoie de slujitori. Voila: au nevoie de slujitori pentru livrarea sushiului, pentru a le aduce pizza, pentru a le crește copiii, pentru a lucra în restaurante, pentru a lucra oriunde în orașele mari. Iar slujitorii din vechile popoare europene - francezii, englezii – nu vor. Ei nu mai vor; ei simt că nu mai pot face aceste munci, consideră că nu sunt plătiți suficient și așa mai departe. Prin urmare, în ultimii douăzeci de ani a avut loc o întreagă acțiune dirijată în scopul de a scăpa de acele popoare originale, care nu vor să facă muncile pe care sunt puse să le facă și a le înlocui”, a afirmat Zemmour.

De asemenea, a subliniat el,  Occidentul este implicat  într-un „război civilizator”,  provocat de elita care a orchestrat o „invazie” prin migrația în masă, iar sutele de milioane de migranți, în majoritate africani, care vor intra în Europa în următorii 30 de ani, vor duce la o „nemaivăzută răsturnare demografică”. „Avem elite care organizează invazia”, ​​a subliniat autorul, menționînd că globaliștii tratează persoanele ca și cum nu ar avea rădăcini.

„Universalismul creștin a fost înlocuit de un universalism nebunesc, care crede că fiecare om este un individ fără rădăcini și că omul este redus la starea de consumator, deci, el poate fi din orice cultură, indiferent de rasă și de origine; nu contează, atîta timp cît poartă Nike. Acesta este universalismul consumatorilor”, spune publicistul francez. Potrivit lui Zemmour,  în loc ca migranții să fie asimilați culturilor țărilor europene, s-a întîmplat exact invers: europenii au fost asimilați culturii invadatoare.

Zemmour a fost amendat anul trecut de Curtea Supremă din Paris cu suma de 5.000 de euro pentru incitarea la ură împotriva musulmanilor pentru că a vorbit despre „invazia musulmană” cu care se confruntă Franța de peste 30 de ani și a avertizat asupra riscurilor unui război civil religios în Franța. În opinia sa, criza migranților nu este decît o „invazie musulmană”.