MILSAMI ORHEI A PRODUS SURPRIZA ETAPEI IN LIGA CAMPIONILOR

Echipa moldoveană Milsami Orhei a produs surpriza etapei, titrează pe 22 iulie site-ul uefa.com, după victoria obţinută (2-1) în meciul retur cu formaţia Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), disputat în returul manşei a doua preliminare a Ligii Campionilor la fotbal.

Portalul mai subliniază evoluţiile lui Gheorghe Andronic, Romeo Surdu, Andrei Cojocari, Petru Racu.

Oaspeţii s-au acomodat mai repede cu canicula (meciul a început la ora 18.00) şi au înscris primii în minutul 25 prin brazilianul Marcelinho. Gheorghe Andronic, însă, a readus egalitate de pe tabela de marcaj peste cîteva secunde. În minutul 72 a fost eliminat din joc Andrei Cojocari. Petru Racu a fost introdus în teren pentru a menţine rezultatul egal favorabil gazdelor. El, însă, s-a remarcat în finalul partidei şi cu un şut precis, care a permis echipei moldovene să învingă.

”A fost un meci dificil. În primul rînd, din cauza caniculei. Ne-am acomodat greu cu temperatura toridă. Am intrat în joc la modul în care ni l-am dorit abia după 25 minute de la începerea partidei. Ludogoreţ este o echipă puternică. Dar, ea ne-a subestimat. Noi am pedepsit-o pentru această subapreciere. Acum îi dorim să ne urmărească parcursul nostru în Liga Campionilor”, a declarat la conferinţa de presă de la finele meciului Iurie Osipenco, antrenorul echipei Milsami.

În tur a fost înregistrat scorul 1-0 în favoarea echipei moldovene.

Ludogoreţ a evoluat în sezonul trecut în faza grupelor Ligii Campionilor.

Următoarea adversară a formaţiei Milsami, pe teren propriu, va fi echipa Senderbeu (Albania). Meciul se va desfăşura pe 28 iulie. (Moldpres)

 

Rezultate înregistrate marţi în turul doi preliminar

Marţi s-au jucat mai multe partide din a doua manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partizant Belgrad va fi posibila adversară a Stelei din turul trei, după ce a acces în această fază a competiţiei. Sîrbii au învins în retur, cu 2-0, în deplasare, formaţia Dila Gori, după ce se impuseseră şi în primul meci, scor 1-0.

Rezultate de marţi, din manşa a doua a turului doi preliminar:

Dila Gori (Geo) - Partizan (Srb) 0-2, în tur 0-1

Pyunik (Arm) - Molde (Nor) 1-0, în tur 0-5

Milsami (Mol) - Ludogorets (Bul) 2-1, în tur 1-0

HJK (Fin) - Ventspils (Lat) 1-0, în tur 3-1

M. Tel Aviv (Isr) - Hibernians (Mlt) 5-1, în tur 1-2

Lincoln (Gib) - Midtjylland (Dan) 0-2, în tur 0-1

Vardar (Mac) - APOEL (Cip) 1-1, în tur 0-0

Zalgiris (Lit) - Malmö (Sue) 0-1, în tur 0-0

Crusaders (Irl N.) - Skenderbeu (Alb) 3-2, în tur 1-4