MESSI A STABILIT UN NOU RECORD LA MECIUL CU SEVILLA

Argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona, a intrat in istoria campionatului Spaniei. Sud-americanul a devenit, sambata seara, cel mai bun marcator din istoria Primerei Division, gratie hattrick-ului reusit in meciul cu andaluzii, incheiat cu scorul de 5-1 pentru catalani. Messi a înscris în minutele 21, 72 şi 77 ale partidei cu Sevilla si a ajuns astfel la 253 de goluri marcate in campionat. Messi l-a depasit pe Telmo Zarra, care in perioada 1940-1950, care a înscris 251 de goluri pentru basci.

Dintre cele 253 de goluri marcate de Messi, 53 au fost duble si 20 hattrick-uri. Messi are in palmares si 3 titluri de golgheter in Primera.

"Cînd am marcat acest gol, primul în La Liga, nu îmi imaginam că voi depăşi vreun record, cu atît mai puţin pe cel al marelui Telmo Zarra. Am reuşit acest lucru datorită susţinerii multor persoane care m-au ajutat în aceşti ani. Recordul este pentru ei toţi. Mulţumesc pentru că aţi fost mereu alături de mine. Vreau să dedic această performanţă şi celor care nu mai sînt printre noi. Nu vă voi uita niciodată. Vă mulţumesc tuturor!", a spus Messi.

Sursa: romaniansoccer.ro