MESAJUL PRESEDINTELUI IGOR DODON CU PRILEJUL ANULUI NOU

Stimați concetățeni,

Vă felicit cu prilejul sărbătorilor de iarnă și vă doresc un An Nou fericit, alături de cei dragi!

Fie ca anul 2019 să vă aducă bucurii și vise împlinite, iar provocările și greutățile care sînt inevitabile în viața fiecărui om să le transformăm în oportunități, să ne facă mai rezistenți și mai siguri în forțele proprii.

Anul care vine, 2019, va fi unul foarte tensionat, deoarece este un an electoral, cu o miză politică enormă pentru țară. Va fi anul în care va fi pusă la grea încercare identitatea noastră moldovenească, statalitatea și neutralitatea țării. Dar, în pofida tuturor lucrurilor, declar cu toată responsabilitatea că eu, în calitate de Președinte ales de popor, voi păstra pilonii pe care se sprijină statul. Vă promit că vom reuși să rezistăm, ne vom întări și vom obține victorie în toate marile bătălii politice care se vor da în 2019.

La Mulți Ani, dragi cetățeni ai Republicii Moldova!

La Mulți Ani, Moldova!

Virginia Filip 08.01.2019 - 17:52

Tara noastra este pusa la incercare de tine, Dodoane, prin actiunile gresite pe care le intreprinzi. Iar da, anul 2019, va unul greu, dar pentru tine si PSRM-ul tau, pentru ca noi moldovenii ne-am dat seama ca nu vrem sa alegem vanzatorii de tara.