Mesajul Presedintelui Igor Dodon adresat Presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski cu prilejul Zilei Independentei Ucrainei

”Îi adresez Președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, cele mai calde urări de bine cu ocazia Zilei Independenței țării. Această sărbătoare îmi oferă plăcuta ocazie să menționez că dezvoltarea relațiilor de prietenie și de bună vecinătate cu Ucraina în diverse domenii, bazate pe încredere și parteneriat constructiv, reciproc avantajos, constituie pentru țara noastră o prioritate.

Țin să subliniez că Republica Moldova mereu a susținut, susține și va susține în continuare integritatea teritorială a Ucrainei în hotarele ei recunoscute la nivel internațional.
Îmi exprim speranța că în cel mai scurt timp vom avea o întrevedere bilaterală, în cadrul căreia vom putea discuta întregul spectru de întrebări legate de dezvoltarea relațiilor dintre Moldova și Ucraina.”

Virginia Filip 26.08.2019 - 19:30

Dodon minte si in declaratiile oficiale. El spune ca sustine integritatea teritoriilor, recunoscute international. Iar cand se duce la Putin, ii spune altceva.