MESAJ EMOŢIONANT AL CONSERVATORILOR BRITANICI:

„Moldova, nu eşti singură! Mergi mai departe!”

Cu un mesaj emoţionant către Moldova au venit conservatorii britanici: „Moldova, nu eşti singură! Mergi mai departe!”. Mesajul a fost enunţat în cadrul unei întrevederi, la Manchester, a delegaţiei Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) cu o delegaţie a Partidului Conservator din Anglia. 

pldm1oct13d copy.jpg

Vlad Filat, liderul liberal-democraţilor, şi colegii săi i-au informat cu acest prilej pe partenerii politici britanici despre procesul de reforme iniţiate în ultimii ani de Coaliţia pro-europeană de la Chişinău, precum şi despre obstacolele şi provocările cu care se confruntă Republica Moldova în preajma Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius.

„Conservatorii britanici au manifestat un interes deosebit faţă de evoluţiile din ţara noastră şi au salutat progresele înregistrate de Guvernul precedent, condus de Vlad Filat, şi de actualul Cabinet Leancă. „Moldova, nu eşti singură! Mergi mai departe!” Acesta este mesajul principal pe care partenerii politici ai PLDM din Marea Britanie au dorit să-l transmită tuturor cetăţenilor Republicii Moldova”. 

Oxana MITITELU

(tribuna.md)