MERSI, RUSIA, PENTRU CA LUPTI CU DEMONII, PE CARE NOI I-AM CREAT!

Mersi, Rusia, pentru că iarăşi tu (pentru a cîta oară!) scoţi jăratecul cu mîinile tale, jăratecul din focul pe care l-am aprins noi. Mersi pentru faptul, că în pofida trădărilor noastre seculare a adevăratelor valori, tu iarăşi lupţi cu demonii, pe care noi înşişi i-am creat cu ajutorul banilor şi al bandiţilor internaţionali, sprijiniţi de conjuraţia Hollande-Merkel. Mersi şi pentru faptul că, deşi Comisia Europeană nu a fost aleasă de nimeni, deşi permanent a recurs la trădări, Rusia e de acord să negocieze cu ea!

Acestea, probabil, ar trebui să fie primele cuvinte, cu care liderii statelor europene ar trebui să se adreseze Rusiei în legătură cu groaza atentatelor de la Paris, martorii cărora am devenit ultimele zile. Ingineria socială multiculturală a adus la acea frustrare care astăzi îi dezbină şi pe francezi, şi pe alte familii europene. Această tendinţă – pur şi simplu idioată! – de a importa oameni de categoria a doua, pentru ca să deservească elitele europene alintate, a şi adus la consecinţe sîngeroase.

Modelul de mai sus al „parteneriatului” este singurul pe care ni-l poate propune Occidentul „civilizat”, erijîndu-se în discursuri frumoase dar false despre frăţia şi solidaritatea globală. Însă şi acest model are limitele lui. Astfel statele Europei occidentale pot în continuare să-şi ruineze economic fostele lor colonii, iar Franţa, prin preşedintele impotent Holland să ceară zgomotos demisia lui Bashar al-Assad, însă rezultatul e evident. Şi îl suportă nu domnul preşedinte al Franţei, ci francezii de rînd şi alţi europeni.

Statul islamic este un copil alintat al capitalului occidental, cu care europenii, prin partenerii de NATO au relaţii comerciale active. Fără Turcia nu ar exista fluxuri financiare, iar fără Arabia Saudită şi livrările ei de armament (cumpărat în SUA) fanaticii Statului Islamic ar fi fost demult îngropaţi în pustiu, fără monumente.

În pofida acestei situaţii, întrebarea Europei este: „Dacă voi, ruşii, o să uitaţi de faptul că noi susţinem genocidul ruşilor din Ucraina, dacă voi, în locul nostru veţi învinge statul islamic, şi dacă nu ne veţi impune ca ideologie prostii despre importanţa familiei şi Patriei, atunci – ce ne puteţi propune?”.

După inosmi.ru