MEGHAN MARKLE, DESEMNATA DE REVISTA PEOPLE CEA MAI BINE IMBRACATA PERSONALITATE A ANULUI

Meghan Markle, soţia prinţului Harry şi ducesa de Sussex a Marii Britanii, a fost desemnată de revista People drept cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului 2018.

Este pentru prima dată cînd publicaţia acordă un astfel de titlu unui membru din familia regală.

Markle, în vîrstă de 37 de ani, le-a devansat în top, între altele, pe actriţele Sandra Bullock şi Cate Blanchett şi pe avocata pentru drepturile omului Amal Clooney.

„Hainele ei sînt frumos croite. Nu este nimic îndrăzneţ sau extrem. Sînt haine cu adevărat frumoase îmbrăcate de o femeie frumoasă”, a spus Hilary Alexander, fost director al departamentului modă de la The Telegraph.

Stilul lui Markle a evoluat de la vedetă de televiziune la figură regală. Ea alege să poarte haine în nuanţe neutre şi accesoriile simple, iar brandurile preferate sînt Carolina Herrera, Mother Denim şi Club Monaco, dar şi mărci mai mici, ca Nonie.

„Cererea a fost incredibilă”, a spus un reprezentant al Nonie despre rochia-trenci de 825 de dolari pe care Markle a purtat-o vara aceasta. El a completat că există o lungă listă de aşteptare pentru acest obiect vestimentar.

Markle şi prinţul Harry se pregătesc să plece într-un turneu în Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, în luna octombrie.