MARELE ACTOR AL PACINO SE ÎNSOARĂ PENTRU PRIMA DATĂ LA 75 DE ANI

Vrea s-o ducă la altar pe argentinianca Lucia Sola de 35 de ani

Relaţia dintre ei durează de aproape patru ani, cînd ea juca într-un film regizat de Al Pacino, iar de atunci sunt de nedespărţit. Frumoasa argentiniancă Lucia Sola se pare,  că este sufletul pereche al colosalului actor din moment ce l-a convins să o ia de nevastă. Presa din SUA a anunţat, ieri, că, în sfîrşit, burlacul de 74 de ani va merge în faţa altarului cu Lucia. Deşi nu a mai fost căsătorit niciodată, actorul, care a făcut istorie în pelicule precum “Naşul” sau “Parfum de femeie”, mai are trei copii din două relaţii anterioare.

Apropiaţii lui Pacino susţin că acesta e mai fericit ca oricînd şi că fostul manechin este o femeie cu capul pe umeri care i-a stat alături în multe momente grele.

Au apărut însă şi comentarii răutăcioase despre dorinţa argentiniencei de a pune gheara pe averea uriaşă a actorului: 150 de milioane de dolari. Pacino a glumit pe această temă, spunînd că are testamentul făcut şi nu ar mai avea rost să mai cheltuiască bani cu avocaţi, pentru a întocmi şi un contract prenupţial.