MAI MULTE SANSE PENTRU ZODII! JUPITER ADUCE NOROC IN SEPTEMBRIE

Astrele anunță mai multe șanse pentru zodii în cea de a doua jumătate a lunii septembrie. Datorită lui Jupiter care revine la mersul direct în zodia Capricornului, cu toții vom avea o perioadă mai norocoasă. Iată ce șanse pentru zodii aduce Jupiter și cum ne influențează!

După o lungă perioadă de retrogradare în zodia Capricornului, de unde a avut influențe contradictorii asupra noastră și ne-a adus multă îngrijorare, Jupiter aduce o perioadă plină de evenimente pentru toate zodiile, cu diverse schimbări, proiecte, planuri noi care încep să prindă contur. Jupiter începe să miște lucrurile, ne oferă ocazii noi să ne dezvoltăm, să ne recîștigăm drepturile sau să obținem anumite beneficii. Chiar dacă va fi o perioadă aglomerată și tensionată, el poate aduce exact șanse de care avem nevoie și pentru care merită să facem sacrificii și să muncim mai mult. Pentru unele zodii, schimbările vor avea loc imediat, pentru altele, finalizarea se va petrece abia în lunile noiembrie – decembrie 2020.

 

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Nativii acestor zodii trebuie să pună accentul în următoarea perioadă pe cele mai dificile situații din viața lor, să se lupte cu obstacolele mari pe care le întîlnesc, pentru că Jupiter și Saturn îi vor ajuta să le depășească. Cea mai bună șansă pe care le-o oferă Jupiter este să pună capăt unor probleme care s-au prelungit nejustificat în ultima vreme și să meargă mai departe.

 

Zodiile de Pămînt (Taur, Fecioară, Capricorn)

Acestea se numără printre cele mai norocoase zodii favorizate de Jupiter în a doua jumătate a lunii septembrie. El aduce noi șanse pentru zodii cu semn de Pămînt, aflîndu-se în această perioadă în zodia Capricorn, unde influențează munca, responsabilitatea și beneficiile. Ca atare, nativii acestor zodii pot avea șansa să fie promovați, să urce în ierarhia profesională sau chiar să își schimbe cariera cu un job mult mai bun, mai serios și de perspectivă.

 

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Nativii acestor zodii vor trece prin cele mai mari schimbări, datorită lui Jupiter. O vreme, viața lor ar putea părea haotică, dar ei sînt capabili să se adapteze din mers, să își facă un plan riguros de bătaie și să iasă la liman, oricîte provocări ar fi în fața lor. Important este că aceste provocări vor avea efecte pozitive și îi vor ajuta să cîștige mai mult, și financiar, și în plan sentimental sau social.

 

Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești)

Jupiter aduce tot felul de schimbări și provocări la nivel personal, emoțional, sentimental pentru zodiile de Apă. Unii nativi se vor întoarce la o veche iubire și își vor da seama că au nevoie de mai multă stabilitate în viața lor. Dar cei mai mulți, vor profita de șansele date de Jupiter pentru a găsi o dragoste nouă sau un hobby sau un proiect de suflet care să le dea energie și optimism pentru următoarele luni.

Sursa: libertatea.ro