Mai multe camere video surprind cum o femeie dispare fara nici o explicatie (video)

Mai multe camere video poziționate într-un cartier din Bogota, Columbia, au surprins imagini cu o femeie misterioasă, ciudată, care a dispărut inexplicabil atunci cînd se plimba prin fața unei clădiri. În plus, în afara imaginilor de pe camerele video, există şi un martor la aceste evenimente.

Imaginile au fost înregistrate în primele ore ale dimineții de Luni, 13 iulie 2016, în cartierul Lisabona din capitala Columbiei; paznicul clădirii, Camilo Prieto, care se afla de serviciu, a asistat la întregul eveniment. Iată ce a declarat paznicul: “Am văzut femeia pe camera de supraveghere și am observat-o că se plimba într-un mod bizar. Arăta ca o doamnă în vîrstă, îmbrăcată bine, pe care nu am mai văzut-o niciodată. Deodată, ea dispăru. Pe monitor, se poate observa imaginea unei femei, din mai multe unghiuri ale clădirii, ce poartă fustă neagră și are părul lung şi care, deodată, dispare fără nici o explicaţie atunci cînd trece prin fața clădirii.”

Locuitorii cartierului Lisabona din Nordul Bogotei, spun că în zona acea a fost odată o veche grădină, unde, de-a lungul timpului, au apărut multe lucruri “întunecate”.

Există vreo explicaţie ştiinţifică pentru această dispariţie bruscă? A fost cumva o pană de curent extrem de scurtă (de sub 1 secundă), astfel încît camerele de securitate n-au mai înregistrat nimic timp de 1 secundă şi astfel părînd că femeia a dispărut pur şi simplu? Sau acea femeie a dispărut pe bune? Unde? În neant? În alt univers paralel? Era o călătoare în timp? Probabil că n-o să aflăm niciodată răspunsul…

Sursa: Secretulcunoasterii.ro