LOTUL NAŢIONAL DE FOTBAL UNDER-21 A CEDAT ANGLIEI

Lotul naţional de fotbal Under-21 a cedat, ieri, în deplasare cu scorul 0-1 reprezentativei similare a Angliei într-un meci din cadrul Campionatului European, relatează MOLDPRES.

Golul gazdelor a fost marcat în minutul 13 de Saido Berahino cu un şut puternic sub transversală. Spre sfîrşitul primei reprize, Cătălin Carp a fost într-o poziţie favorabilă şutului decisiv, care a expediat balonul pe lîngă poartă. Experţii prezenţi la meci notează buna prestaţie a portarului Alexei Koşelev, care a parat în minutele 49 şi 78 loviturile periculoase expediate de Redmond şi Berahino, iar în prelungirile partidei Iurie Mîrza a scos balonul de pe linia porţii.

Pe primul loc în clasamentul grupei se situează selecţionata Finlandei, care a acumulat 7 puncte. Ea este urmată de echipa Lituaniei (7 puncte), Angliei (3), Moldovei (3), Ţării Galilor (3) şi formaţia din San Marino (0 puncte).

Următoarea partidă echipa moldoveană o va juca pe 10 septembrie la Tiraspol cu reprezentativa din Ţara Galilor. (MOLDPRES)