LOCUITORII RAIONULUI FLORESTI AU INAINTAT IN CALITATE DE CANDIDAT PENTRU CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA PE SERGIU GROZA

Locuitorii raionului Florești s-au expus categoric împotriva acțiunilor distructive a guvernării eurounioniste, care în ultimii nouă ani au adus țara în situație de haos, devastare și depresie social – economică. Nemulțumirea față de guvernarea actuală a fost declarată în cadrul mitingului de protest, care a fost organizat în ziua de 16 septembrie, în Florești, de către Partidul Socialiștilor din RM.

La mitingul de protest au participat conducătorii Partidului Socialiștilor și a organizațiilor teritoriale a PSRM, primari, consilieri, dar și locuitorii raionului Florești. Cei prezenți au condamnat situația în care numeroase inițiative sociale propuse de Președintele Republicii Moldova și de către Partidul Socialiștilor sînt blocate de majoritatea parlamentară și de guvern, îndeplinind în mod ascultător voința oligarhilor și a instituțiilor financiare internaționale.

Participanții la miting au menționat că, unicul partid care acţionează în interesele majorităţii absolute a poporului Moldovei este Partidul Socialiştilor din Republica Moldova. Principiile de bază ale PSRM corespund aspiraţiilor majorităţii cetăţenilor ţării noastre: trecerea la forma de guvernare prezidenţială, păstrarea statalităţii moldoveneşti şi a limbii moldoveneşti în Constituţie, pacea interetnică în ţară, statutul neutru al Moldovei pe arena internaţională, relansarea parteneriatului strategic cu Rusia, echitatea social, apărarea Ortodoxiei şi a valorilor tradiţionale.

Locuitorii raionului Florești și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și, înaintarea lui Sergiu Groza în calitate de candidat, din partea OT Florești, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală Florești, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

Sursa: socialistii.md