LEANCA, KGB-UL RUS (SIC!), CU PLAHOTNIUC NE-AU (SE)DUS…

Ticăloşii „caniculare” şi orgasme politice pe cale oral-propagandistică

Autor: Mihai CONŢIU

Săptămîna care tocmai a trecut şi am mototolit-o în amintirea noastră, dragă cititorule, n-a fost tocmai una obişnuită, iar asta din pricină că o paparudă politică, Iurie Leancă, şi-a oficializat „democratic” relaţiile perverse cu Stăpînul Vladimir Plahotniuc. Dragul meu cititor, sigur că nu poţi demonstra în instanţele de judecată că Iurie Leancă ar fi fost instruit de KGB pentru a fi util în timpurile „democratice” care aveau să vină şi, deja, le trăim destul de dureros, criminal. Cît de smintit sau neprofesionist poate fi un serviciu secret din lumea asta largă pentru ca să-şi trădeze foştii şi actualii agenţi? N-aveţi decît să fluieraţi ca să vedeţi că nu va răspunde nimeni la apel! N-aţi văzut că nici Vladimir Voronin, cît este dumnealui de Voronin, n-a reuşit să-i scoată sutienul antiglonţ al Vitaliei Pavlicenco? Sărut mîinile doamnă! Tot românkă, tot românkă?

Dar să ne întoarcem spre Leancă! Cu faţa, nu cu spatele, că nu ştii ce le trece ăstora prin cap! Vă amintiţi cînd ex-preşedintele român Traian Băsescu sugera că această figură politică de Maică Precistă perversă ar fi frate de cruce cu fostul KGB încă de pe vremea URSS-ului, care-l trimisese la Ambasada sovietică din Bucureşti, pe post de secretar, ca să verifice „valabilitatea” Certificatului de deces pentru dictatorul comunist Nicolae Ceauşescu, scris înainte de vreme? Băsescu ştie ce ştie că nu-i un securist român civil de ieri, de astăzi! Umblînd un pic prin scutecele KGB-iste ale lui Leancă, descoperim că în zona pampers-ului are ascunsă cunoaşterea limbii maghiare. Şi ce dacă, veţi putea riposta! Dar de ce sovieticii l-au şcolit pe Leancă şi în limba maghiară şi l-au trimis la Ambasada din Bucureşti şi nu la cea de la Budapesta? Vă spune taica! Din cauză că lovitura de stat din Decembrie 1989 din Bucureşti a fost şi sub flamura bozgorului Laszlo Tokes, căci steagul rusesc trebuia astfel camuflat, la fel ca şi cel american, care, ulterior, pe noi românii, ne-a democratizat pînă cînd ne-am luat lumea în cap de atîta bine-rău.

Dacă lovitura de stat românească de atunci nu reuşea, abia atunci Leancă urma să ajungă la Ambasada URSS de la Budapesta. El a fost trimis de sovietici în România ca să gestioneze mai bine relaţiile „tradiţionale” tensionate dintre minoritatea maghiară politică şi revanşardă din România cu românii majoritari. Mai apoi, ca „bun cunoscător al dosarului”, ar fi urmat să gestioneze dosarul conflictual româno-maghiar de la Budapesta. Nimic din toate aceste nu s-au întîmplat din cauza situaţiilor scăpate de sub control. Totuşi, KGB-ul româno-moldovenesc n-a apus nici astăzi. Noi, românii de bună credinţă şi patrioţi, şi voi, moldovenii la fel de serioşi, am fost păliţi în moalele capului de haimanalele politice şi intelectuale de pe ambele maluri ale vicleanului rîu Prut. Haimanalele politice şi elitele intelectuale moldoveneşti, cică democratice şi antiruseşti, s-au năpustit spre Bucureşti, pe post de sugaci, la poalele bolşevicului criminal Ion Iliescu. Îi durea în pix pe ei că nemernicul ordonase ucidere şi rănirea a mii de români doar pentru a-şi justifica lovitura de stat şi continuarea relaţiilor cu ruşii, adică exact cu acelaşi popor de care popîndăii moldoveni spuneau că s-au lepădat.

Da, am cam lungit-o şi îmi pare rău, dar m-a apucat năduful din cauza acestor „fraţi basarabeni” care tot vor să se unească, chiar şi la beţie, cu ţara mea, România, de parcă n-aş fi sătul de cîte tîrfe am între graniţele actuale ale patriei mele. La muncă, golanilor, nu la întins mîna după bani româneşti ca să-mi fiţi unionişti de spoială! Dar să revenim la „eroticul politician” Leancă!

 

Leancă şi cu PPE-ul sînt fraţi buni cu KGB-ul

Pînă şi babele surde şi mute ştiu că Leancă este o progenitură degenerată a oligarhului Vladimir Plahotniuc. În loc să-l bage şi pe el la puşcărie, împreună cu Drăguţanu şi Valeriu Lazăr pentru furtul miliardului, vitezomanul oligarh a fost convins de mamelucii lui de consilieri că ar fi mai bine să se „europenizeze” mai convingător, printr-o alianţă politică, „în contextul integrării europene a Republicii Moldova”, cu cocota politică Leancă. Asta a demarat pe 20 Iulie sub atenta supraveghere a lui Plahotniuc.

Gata, ei cred că astfel le ia piuitul „fraierilor de moldoveni”, crezînd că îi păcăleşte cu un aşa-zis consens politic naţional! Înclin să cred că aici este şi un pic de mînă securistă românească, iar asta şi pentru că mîrţoaga lor bloggeristă Victor Nichituş nechează că un astfel de consens ar fi un fel de Acord de tipul celui de la Snagov din România, din 1995, cînt toate partidele politice româneşti, de la Putere şi din Opoziţie, s-au angajat să contribuie la integrarea europeană şi euroatlantică a României. Diferenţa e ca de la Cer la Pămînt, căci RM a lui Plahotniuc nu vrea nici una, nici alta, ci doar conservarea statutului de stat captiv, mafiot al acestei biete ţări. Îl doare în pix pe Plahotniuc de integrarea europeană în contextul unei legislaţii care l-ar transforma în amantă pentru toţi puşcăriaşii din penitenciarul în care îi este locul!

Aşadar, după ce, pe 20 Iulie, Naşul Plahotniuc i-a arătat prohabul de la pantaloni lui Leancă, el, Leancă, în numele Partidului Popular European (PPE), Duminică, pe 24 Iulie, a declarat că se alătură majorităţii parlamentare, de parcă nu ar fi fost a-lături permanent.

„Sper să avem un plan comun de acţiuni şi credem că consolidarea forţelor şi a competenţelor va aduce un plus guvernării”, găvărea, pe 20 Iulie, ex-comunista Violeta Ivanov. „Noi vorbim de un parteneriat şi nu de lărgirea majorităţii parlamentare”, a spus, tot atunci, şi Marina Lupu în limba ştiinţifico-constituţională moldo-română.

Duminică, doamnelor, domnişoarelor, domnilor şi tinerilor sugaci de pe oliţă, Maica Precistă Leancă a declarat: „Astăzi am decis, cu majoritatea de voturi, să oferim mandatul necesar Biroului politic al formaţiunii pentru a iniţia discuţiile privind formarea unui parteneriat cu majoritatea parlamentară. Avem temeri, pro­vo­că­rile sînt mul­ti­ple. Vom negocia un Acord, care se va axa pe anumite priorităţi clare cu privire la justiţie, lupta împotriva corupţiei, sectorul bancar şi cum recuperăm pagubele aduse sectorului bancar. Eu am fost desemnat drept candidatul PPEM la scrutinul prezidenţial. Pe această linie vom merge în continuare. O altă opţiune noi nu am discutat”. A, să nu uit, hotărîrea luată de Leancă şi PPE a fost supravegheată de acelaşi Plahotniuc, nu de alta, dar să nu care cumva să mîrîie vreun Nantoi în front!

Prin urmare, în momentul în care Leancă a decis să-şi oficieze legătura perversă cu Plahotniuc, spunînd că vrea să lupte împotriva corupţiei şi că se angajează în recuperarea pagubelor din sistemul bancar, asta înseamnă că Plahotniuc i-a promis că nu va fi tras la răspundere pentru furtul miliardului şi, deci, că nu-l va face coleg de celulă şi amanta lui Filat. Să mai reţinem şi diversiunea prin care, chipurile, îşi păstrează o falsă delimitare de Plahotniuc prin aceea că va fi candidat la Preşedinţie, adică împotriva lui Plahotniuc, doar dacă acestuia nu-i vor fi dat ordin româno-americanii ca să-l susţină, în final, tot pe bătrînul KGB-ist de încredere Leană. Acest Leancă este mai disperat decît o prostituată bătrînă rămasă fără clienţi şi nepricepută la altă meserie. Omul s-a obişnuit cu luxul şi, mult mai mult decît el, băieţii lui, care trăiesc de parcă ar fi copii de miliardar, aşa că s-o fi gîndit că-i mai bună meseria de tîrfă politică liber profesionistă decît cea de amantă gratuită a lui Filat, la pîrnaie.

Căpriţele ideologizate ale lui Plahotniuc l-or fi sfătuit pe acesta că iar o să-i îmbrobodească pe europeni cu acest „consens” politic de bordel, numai că nu ştim pe unde o să-şi scoată cămaşa româno-americanii care încă îl mai sprijină pe căpcăunul de oligarh. Cu un Leancă drept candidat la Preşedinţie, cu o eventuală candidatură surpriză a lui Plahotniuc şi cu Maia Sandu care vrea să-şi obţină orgasme politice tot în această postură, oligarhul crede că îi va fi mai lesne să „fraudeze democratic” alegerile în care principalul favorit al moldovenilor majoritari este Igor Dodon, iar pe Dreapta, cu şanse mai puţine, dar oricum net superioare Maiei Sandu, Iurie Leancă sau oricărui alt papiţoi politic de circumstanţă, Andrei Năstase.

 

E groasă, fraţilor, şi parcă nu-i la nimereală!

Presa necontrolată de Plahotniuc scrie că o companie americană numită „Frontier Solutions” ar fi expediat o nouă scrisoare în care informează autorităţile din Republica Moldova despre iniţierea unei investigaţii în SUA pe tema furtului miliardului. Investigaţia americană se referă la faptul că miliardele de lei credite de urgenţă pentru cele trei bănci au fost acordate din rezervele valutare ale Băncii Naţionale care au fost suplinite inclusiv din banii oferiţi de Fondul Monetar Internaţional (FMI), iar asta şi prin semnăturile lui Leancă şi Dorin Drăguţani, fostul guvernator al BNM. În acest context, bugetul FMI este cofinanţat din rezervele federale în proporţie de 25-30%. Despre aceasta au scris şi jurnaliştii americani de la The Huffington Post.

 „Frontier Solutions” i-a expediat încă de la începutul lunii Iulie o scrisoare lui Eduard Harunjen şi a Adrianei Beţişor, în care îi informau că fostul şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, se afla în America într-o „vizită de lucru” tocmai în perioada în care acesta fusese citat de procurori pentru a depune mărturii pe cazul devalizării Băncii de Economii.

 

Întreaga RM în slujba lui Plahotniuc

Să te cruceşti, nu alta! Crezînd că moldovenii se vor revolta nevoie-mare împotriva protestelor din 24 Aprilie, organizate de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr”, presa care suge la biberonul lui Plahotniuc ne dă o ştire trăsnet, care ne face să ne îngrozim şi mai mult de cît de mult o întreagă ţară se află la cheremul odiosului oligarh.

Potrivit acestei prese sugace, „Ministerul Finanţelor va aloca din fondul de rezervă peste şase milioane de lei pentru premierea poliţiştilor care au asigurat ordinea publică în timpul protestelor din 24 Aprilie, organizate de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr”. Pe 22 Iulie, în Monitorul Oficial, a fost publicată o Hotărîre a Guvernului prin care „Ministerul Finanţelor va aloca 6.767.800 de lei către Ministerul Afacerilor Interne şi 48,100 de lei către Ministerul Justiţiei pentru premierea angajaţilor implicaţi în măsurile de asigurare a ordinii publice în timpul manifestaţiilor desfăşurate la 24 Aprilie 2016”. Dar ştiţi pentru ce sînt premiaţi aceşti poliţişti? Vă spunem noi: pentru că au asigurat securitatea locuinţei personale a lui Plahotniuc şi a clădirii în care acesta îşi adăposteşte firma Global Business Centre!

Da, trăim în RM, iar cel care va pleca ultimul din această ţară să nu uite să stingă lumina în ea, pentru că cine-i harnic şi cinstit ori e prost, ori e tîmpit, în opinia slugoilor politici şi mediatici ai lui Plahotniuc!