„Lasati-ma sa ies, e intuneric aici!” Toti cei prezenti la o inmormintare au ris in hohote cind au auzit din groapa vocea decedatului

Oamenii prezenți la o înmormîntare în Irlanda au rămas înmărmuriți cînd au auzit din sicriul coborît în groapă vocea celui decedat.

Zeci de oameni care au participat la funeraliile lui Shay Bradley, veteran în Armata irlandeză, au avut un moment de confuzie totală atunci cînd au auzit vocea acestuia din sicriu. După ce sicriul a fost coborît în groapă, în momentele în care oamenii își luau rămas bun, l-au auzit pe Shay dintr-o dată strigînd: „Hei! Lăsați-mă să ies”. Și-au dat seama după cîteva clipe că bărbatul le juca o ultimă farsă, potrivit Daily Mail.

Vocea înregistrată a lui Shay devenea tot mai nervoasă, iar strigătele lui veneau și cu bătăi „în capacul sicriului”. Shay striga din gropă: „Unde naiba sunt? Lăsați-mă să ies. E al naibii de întuneric aici. Ăla-i preotul pe care îl aud? Sunt Shay și sunt într-o cutie... La naiba, sunt mort”. Shay a început apoi să cînte apoi o melodie prin care își lua rămas bun. În acest timp, oamenii veniți să-l conducă pe ultimul drum au rîs în hohote.

Shay a murit în 8 Octombrie, după o boală care l-a chinuit în ultimii ani. După ce scenele de la înmormîntarea lui au fost postate online și s-au viralizat, fiica lui a explicat într-un mesaj pe Twitter că Shay a plănuit totul și că s-ar fi bucurat nespus dacă îi vedea pe cei dragi rîzînd cu atîta poftă la înmormîntarea lui.