LA MULTI ANI, IUBITII MEI FII CONSTANTIN SI FEODOR, CARE SUNTETI UN NESECAT IZVOR AL FERICIRII SI IMPLINIRII MELE DEPLINE!

Astăzi, 19 Iunie, cînd voi, nepreţuiţii mei fii gemeni Constantin şi Feodor, împliniţi vîrsta christică de 33 de ani, eu, mama voastră, vă aduc prinosul recunoştinţei mele pentru că sunteţi ceea ce sunteţi, pentru că sunteţi apoteoza fericirii mele, ca mamă care şi-a desăvîrşit „opera umană pămînteană” prin realizările voastre exemplare în plan profesional şi social! Îmi este greu, în aceste momente aniversare emoţionante, să dau alcătuire unor cuvinte care să exprime imensa dragoste pe care v-o port şi tot ceea ce vă doresc şi nădăjduiesc să vă realizaţi în viaţa voastră, care este reflexia luminii ochilor mei, a vieţii mele, a rostului meu pe Pămînt! Doar mamele devotate înţeleg cu profunzime ceea ce spun! Vă iubesc nespus, vă respect şi vă sunt recunoscătoare şi pentru că aţi ales, în viaţă, să urmaţi tradiţia profesională a familiei şi să vă puneţi în slujba Legii! Sunt mîndră de tine, Feodor, că la această vîrstă excelezi ca prodecan la Facultatea de Drept a USM şi că predai Dreptul studenţilor de la această prestigioasă Universitate, la fel cum sunt de mîndră şi de tine, Constantin, care, absolvent de Drept la USM fiind, ai decis să te pui în slujba Legii ca avocat!

Cu nestăpînite şi fireşti lacrimi de fericire, la această splendidă aniversare christică, mama voastră vă urează tradiţionalul „La Mulţi Ani”, vă doreşte tot binele din lume, o viaţă plină de împliniri, sănătate şi multă, multă iubire pe care s-o împărtăşiţi altora şi s-o primiţi şi voi pentru că chiar o meritaţi! Să fiţi binecuvîntaţi, iubiţii mei fii, la fel de binecuvîntată cum mă simt şi eu din simplul şi esenţialul motiv că existaţi!

Svetlana Garştea-Bria, cea mai fericită mamă de pe Pămînt