LA MULTI ANI, IUBITI CITITORI!!!

Fie ca anul 2019 să vă aducă sănătate, belşug, iubire şi înţelegere în familie, pace în ţară şi împlinirea şi acelor dorinţe pe care nu le-aţi izbutit pe parcursul anului 2018! Lăsăm în urmă un an în care ne-am confruntat şi cu bune, dar şi cu rele. Dacă am ajuns să păşim şi în Noul An 2019, înseamnă, iubiţi cititori, că sînteţi vrednici, răbdători, înţelepţi şi optimişti, încrezători în ziua de mîine.

Redacţia ziarului Moldova Suverană vă este recunoscătoare că aţi fost alături de noi şi, totodată, făgăduim să nu vă înşelăm aşteptările nici în 2019! Intrăm într-un an decisiv pentru istoria şi viitorul ţării noastre, iar aici ne referim la alegerile parlamentare din 24 Februarie 2019. Soarta acestor alegeri, deci şi a viitorului democrat şi liber al neamului nostru, se află în chibzuinţa cu care domniile voastre, dragi şi scumpi cititori, veţi judeca în cabinele de votare înainte de a aplica ştampila în favoarea partidului şi candidatului care veţi considera că se pun onest în slujba cetăţeanului şi a ţării.

Pînă atunci, nepreţuiţi cititori ai ediţiei print, prieteni şi cititori ai paginii on-line şi de pe reţelele de socializare, îngăduiţi-ne să vă adresăm cele mai fierbinţi urări de sănătate, fericire şi spor cu prilejul Anului Nou 2019, împreună cu tradiţionalul La Mulţi Ani!!!

Redacţia Moldova Suverană