LA MULTI ANI BINECUVINTATI, IUBITI CITITORI!!!

Iată-ne, iarăşi, pe ultima treaptă a anului 2019, pregătiţi s-o păşim pe prima a anului 2020! Ca de fiecare dată, miezul nopţii ne va prinde în picioare, avînd cupele de şampanie în mînă, cu ochii strălucind de bucurie şi speranţă îndreptaţi spre cei dragi, urîndu-ne reciproc tradiţionalul „La Mulţi Ani!”

În aceste momente de bucurie anuală unică, vă propunem să ne îndreptăm gîndurile şi spre cei mai trişti decît noi, pentru care fericirea nu există, nu şi-o pot proiecta nici în vis! Este vorba despre oamenii fără adăpost, cei aflaţi în faţa urgiilor războaielor, cei suferinzi fără speranţe, bătrînii părăsiţi ori copiii orfani uitaţi prin orfelinate! Gîndindu-ne şi la aceşti oameni nefericiţi, avem şansa ca aspiraţiile noastre spre dumnezeire să fie ascultate de Mîntuitor!

La Mulţi ani binecuvîntaţi, iubiţi cititori!!! Fie ca anul 2020 să vă aducă mai multe bucurii şi împliniri! Familiile voastre să înceteze a se mai despărţi din cauza lipsurilor materiale! Să vi se împlinească visul de revenire acasă pentru totdeauna, de peste hotare, a celor dragi! Să fiţi sănătoşi şi puternici pentru a vă consolida căminele voastre în adevărate raiuri de bucurii, tihnă şi siguranţă! La Mulţi Ani binecuvîntaţi, iubiţi cititori!!!

Moldova Suverană