„La fraţi nu se pun hotare”… pedofile!

Concert extraordinar la care părinţii trebuie să-şi lase copiii acasă

Autor: Mihai CONŢIU

Cu surle şi trîmbiţe, toate canalele media îi invită pe moldoveni la un concert extraordinar intitulat „La fraţi nu se pun hotare”, care se va desfăşura pe data de 3 Februarie, orele 18,30, la Palatul Naţional din, bineînţeles, Chişinău. Potrivit distribuţiei din spectacol, spectatorii moldoveni îşi vor gîdila urechile cu piese folclorice ale celor mai talentaţi şi îndrăgiţi interpreţi moldoveni de muzică populară, însă există şi un mare „Dar…”.

În contextul pios al moldovenilor, probabil că Mitropolia Moldovei ar trebui să protesteze faţă de prezenţa unui interpret invitat din România, acesta fiind „vestitul” preot interpret Cristian Pomohaci. Ne face plăcere să credem că celebrul şi legendarul muzician Nicolae Botgros nu are nici o tangenţă cu invitarea lui Pomohaci la acest concert. Explic şi de ce!

Moldovenii nu au de unde să ştie că fostul preot şi interpretul român de muzică populară Cristian Pomohaci este cercetat penal în România pentru pedofilie, adică pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu băieţi minori.

Chiar dacă Cristian Pomohaci,  a fost caterisit, acesta şi-ar fi făcut biserică la el acasă. "Am auzit cum îşi face datoria de preot, chiar dacă nu mai e preot. Primeşte persoane la el acasă. Face acelaşi lucru! Ceea ce înainte se făcea în biserică, acum se face acasă cu el", a declarat Cristian Bota, tînărul care a afirmat, în cursul anului 2017, că fostul preot l-a agresat sexual, conform observator.tv. Potrivit acestuia, Pomohaci ar face slujbe ilegale la el acasă. Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au anunțat, la momentul caterisirii, că fostul preot nu mai are dreptul să folosească veşminte preoţeşti, să facă slujbe, să fie duhovnic sau să facă rugăciuni pentru alţii. Cristian Pomohaci a fost caterisit, în luna August 2017, fiind acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale. În prezent se desfășoară și o anchetă penală la Parchetul General al României. Ulterior, au apărut declaraţii şi ale altor minori care ar fi fost agresaţi sexual de către Pomohaci. Există inclusiv probe audio ale convorbirilor telefonice dintre Pohomaci şi tinerii racolaţi de el.

Din această perspectivă, titlul spectacolului „La fraţi nu se pun hotare”capătă semnificaţii dintre cele mai speculative, indecente şi cu conotaţii pedofile. „La fraţi nu se pun hotare”… pedofile, cumva? Oare organizatorii acestui spectacol să nu fi găsit un alt interpret de muzică populară în toată România decît pe Pomohaci, iar asta pentru că, slavă Domnului!, acolo sunt sute de cîntăreţi cunoscuţi şi talentaţi?

Analizînd opţiunea organizatorilor spectacolului amintit, cunoscînd prea bine propaganda oficială a statelor europene şi occidentale, în general, în favoarea homosexualităţii, ştim că, la acelaşi nivel, sigur că nemărturisit şi neformulat legislativ favorabil încă, există o mafie a pedofililor. În consecinţă, avem chiar certitudinea că o minte diabolică a sugerat invitarea lui Pohomaci la acest spectacol avînd certitudinea că spectatorii moldoveni se vor îndrăgosti de interpretul de muzică populară care este acuma, devenind astfel apărătorii lui indirecţi împotriva acuzaţiilor probate de pedofilie, aşa cum sunt unii români obtuzi admiratorii şi susţinătorii lui, fără să se gîndească nici o clipă că au acasă copii, băieţi minori, fireşte, la care Pohomaci „ar rîvni”.

Prin Pohomaci, reţeta e simplă, iar asta deoarece se pare că ar avea talent interpretativ, iar moldovenii pot fi o ţintă uşor de cucerit. Acesta este şi motivul pentru care am invocat Mitropolia Moldovei, dar pentru care şi facem un ultim apel către organizatorii acestui spectacol: Opriţi popularizarea lui Pohomaci în Republica Moldova! Invitaţi din România pe oricine, numai nu pe violatorii de copii minori!!! Desfiinţaţi hotare culturale, nu pe cele pedofile!!!