JUPITER E RETROGRAD! UITE CE ZODII RISCA SA PIARDA SANSA VIETII LOR IN LUNA MARTIE

Din a doua decadă a lunii martie, pînă la începutul lunii iulie, Jupiter este retrograd în zodia de Apă a Scorpionului. Jupiter este considerat marele benefic al zodiacului, astrul cel mai generos și cel care ne scoate în cale șansa vieții tocmai cînd avem nevoie de ea. Dar, în perioadele de retrogradare, Jupiter ne poate aduce provocări mari. Iată ce zodii riscă să piardă șanse bune, dacă nu sînt pregătite să lupte pentru ele.

Taurii pierd relații și parteneriate

Printre zodiile afectate de Jupiter retrograd, la un pas să piardă șansa vieții, se numără Taurul. Nativii acestui semn vor fi greu încercați pe sectorul relațiilor profesionale și al parteneriatelor, dacă nu învață să fie diplomați și să piardă la momentul potrivit, pentru a cîștiga mai tîrziu. Mulți nativi pot primi o șansă extraordinară în carieră pentru un job excelent sau pentru o afacere de viitor, dar trebuie să fie siguri pe ei și pregătiți să muncească mult.

Gemenii, obligați să refacă planurile vechi

Cînd Jupiter este retrograd, vine o perioadă dificilă pentru Gemeni, zodia care se bazează cel mai mult pe șanse. Multe lucruri se pot schimba în următoarele 3 luni, iar nativii zodiei se vor vedea nevoiți să își reconstruiască planurile și să se gîndească la alte soluții.

Nici banii nu îi mai ajută, chiar dacă dispun de fonduri mari. Au nevoie de idei ingenioase și de prieteni adevărați.

Fecioarele amînă planurile importante

Șansa vieții poate fi uneori un simplu zîmbet sau o vorbă bună pe care o adresezi persoanei potrivite. Iar Fecioarele vor simți în această perioadă, cît timp Jupiter e retrograd, că le scapă printre degete oportunități nesperate, doar pentru că persoanele implicate în proiectele lor se eschivează de la obligațiile pe care le au. Poate că vor fi nevoite să amîne unele planuri importante, dar nu vor pierde totul dacă vor munci mai mult pentru ideile lor.

Scorpionii rezolvă problemele emoționale din trecut

Jupiter se află în zodia Scorpionului din toamna lui 2017 și le-a oferit nativilor acestei zodii multe momente frumoase, victorii și împliniri. Dar, în perioada în care este retrograd, Scorpionii trebuie să se pregătească să înfrunte trecutul și mai ales problemele emoționale care au generat frustrări și eșecuri în dragoste. Nativii care au probleme de cuplu vor complica totul și vor fi nevoiți să ia o decizie radicală. Pentru unii dintre ei divorțul ar putea fi o soluție bună la prima vedere, dar trebuie să analizeze bine consecințele. Șansa vieții lor ar putea fi tocmai salvarea căsniciei.

Sursa: libertatea.ro