IURIE LEANCĂ A PREZIDAT O ŞEDINŢĂ DE LUCRU CU MEMBRII GUVERNULUI

Prim-ministrul Iurie Leancă a prezidat, pe 3 iunie, o şedinţă de lucru cu membrii Cabinetului de Miniştri, a informat Biroul comunicare şi relaţii cu presa de la Guvern.

În debutul şedinţei, Prim-ministrul Iurie Leancă a anunţat că a decis ca prima şedinţă cu membrii Cabinetului de Miniştri să se desfăşoare într-o manieră mai neformală. ”Obiectivul acestui exerciţiu neformal este ca să stabilim cum să lucrăm în perioada următoare pentru ca să avem un guvern funcţional, cu rezultate pozitive. Eu mizez pe o comunicare eficientă cu toate ministerele, iar orice problemă care va apărea o vom supune dezbaterilor, astfel vom demonstra că putem face o echipă bună”, a declarat Premierul.

De asemenea, Iurie Leancă a solicitat miniştrilor să vină cu propuneri privind priorităţile pentru perioada imediat următoare, precizînd că obiectivul principal este avansarea în dialogul cu Uniunea Europeană astfel încît la Summit-ul de Vilnius Republica Moldova să se prezinte în mod exemplar, iar cetăţenii ţării noastre să resimtă efectele pozitive ale reformelor.