IRADA ZEINALOVA L-A INTERVIEVAT PE IGOR DODON

Cunoscuta prezentatoare de la NTV Irada Zeinalova, căreia i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova, l-a intervievat pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Joi Irada Zeinalova i-a luat un interviu președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, anunță șeful statului pe pagina sa oficială de pe Facebook.

Marți seara prezentatoarea programului „Итоги недели" („Totalurile săptămînii") de la postul NTV nu a fost lăsată să intre în Republica Moldova, fiind oprită în Aeroportul Chișinău. Jurnalista sosise pentru a realiza un interviu convenit cu Igor Dodon, însă a fost trimisă în Rusia cu prima cursă Chișinău - Moscova. În noaptea de miercuri spre joi, Zeinalova a sosit din nou la Chișinău, la invitația oficială a președintelui țării. De această dată totul a decurs fără incidente.

„Am oferit un interviu pentru Irada Zeinalova, jurnalist, moderatoarea emisiunii "Bilanţul săptămînii cu Irada Zeinalova", de la postul de televiziune NTV, care se află la Chișinău la invitaţia mea personală. Am avut o discuţie foarte interesantă. Interviul va fi difuzat de postul NTV duminică, 21 ianuarie, la ora 19:00, ora Moscovei", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Anterior, comentînd pentru Sputnik Moldova incidentul care s-a produs la Aeroport, Zeinalova și-a exprimat părerea că s-a produs o neînțelegere, afirmînd că polițiștii de frontieră moldoveni își făceau datoria.

„Acesta este un stat independent care are legile sale. Nu aș dori ca un asemenea incident să influențeze asupra relațiile Rusiei cu Moldova, deoarece pentru noi acesta este într-adevăr un popor frate și sîntem interesați ca relațiile noastre să fie întotdeauna la un nivel bun, înalt și pozitiv", a spus Zeinalova.

Sursa: sputnik.md

Virginia Filip 22.01.2018 - 20:05

Sa ne anunte Dodon cand i-a facut vreo invitatie oficiala vreunui ziarist din spatiul Uniunii Europene, pentru interviu. Niciodata. El ii ramane credincios lui Putin si doctrinei idioate pe care o promoveaza. isi sapa singur groapa, din pacate.