ION CHICU A PARTICIPAT LA DESCHIDEREA CAMPIONATULUI REPUBLICII MOLDOVA DE JUDO

Premierul Ion Chicu a participat, astăzi, la deschiderea Campionatului Republicii Moldova de Judo. Șeful Executivului a felicitat sportivii, antrenorii, dar și toți actorii implicați în organizarea acestui eveniment.

„Avem un scop comun - să readucem țara la înălțimea Olimpului. Vreau ca împreună să schimbăm și să îmbunătățim domeniul sportului”, a declarat Ion Chicu.

Totodată, prim-ministrul le-a vorbit sportivilor despre măsurile întreprinse de Guvern în sensul îmbunătățirii infrastructurii obiectelor sportive din țară, inclusiv despre etapa de pregătire a lotului olimpic național pentru Jocurile Olimpice de vară din 2020 din Tokyo.

„Am inspectat săptămîna asta etapa de finalitate a executării Chișinău Arena. Acest obiectiv va oferi posibilitatea sportivilor să-și mențină forma și să se pregătească de competiții la cele mai înalte standarde”, a menționat Ion Chicu.

În rezultatul Campionatului Republicii Moldovala Judo, va fi apreciat lotul național care va reprezenta Republica Moldova la campionatele europene și mondiale.

Sursa: gov.md