ION CEBAN: VREAU CA TOTI SA RASPUNDA PENTRU ILEGALITATILE COMISE IN CHISINAU!

„Vreau ca toți să răspundă pentru ilegalitățile comise în Chișinău: pentru terenurile municipale înstrăinate, construcțiile ilegale și eliberarea autorizațiilor respective, la fel pentru licitațiile trucate, alimentația proastă și otrăvirea copiilor în grădinițe și școli, drumurile făcute necalitativ, traficul de influență.

Despre acest lucru a declarat, în timpul dezbaterii noului proiect de lege cu privire la Procuratură, candidatul PSRM la funcția de primar general al Chișinăului.

Totodată, Ceban a menționat că dorește să se facă dreptate în problema intoxicării bazinelor acvatice de către unii agenți economici iresponsabili, dar și în urma acțiunilor indiferente a unor conducători din cadrul întreprinderilor municipale ce administrează ineficient și cu rea intenție sectorul, care, în final, au generat mirosul urît din Capitală. De asemenea, socialistul consideră că trebuie să se facă lumină și în multe alte probleme.

“Personal, am transmis organelor de drept sute de demersuri pe marginea acestor probleme și a altor cazuri. Sînt deranjat și indignat că nimeni nu este pedepsit conform legii pentru încălcările admise. Am votat azi pentru noua lege a Procuraturii și vreau ca acest lucru sa fie un început pentru o Justiție corectă, pentru acțiuni luate în avantajul oamenilor, dar nu a unor grupuri de interese înguste”, a adăugat socialistul.