ION CEBAN SPUNE CUM VA CANDIDA LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN FEBRUARIE 2019: „VOI AJUTA ECHIPA IN MASURA POSIBILITATILOR”

Președintele fracțiunii socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, spune că a decis cum va candida la alegerile parlamentare. Pentru a-și ajuta echipa, Ceban va candida pe liste de partid. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21. „Noi am decis că la parlamentare voi merge pe liste de partid. Voi ajuta echipa în măsura posibilităților. În calitate de secretar al partidului, îmi revin și o serie de responsabilități și voi candida reieșind din acestea. Ați văzut ce activitate am avut și la referendum și în campania electorală pentru funcția de primar al capitalei: de la ora 7 dimineața eram deja pe teren, colectam semnături sau împărțeam pliante, întîlniri cu alegătorii pînă seara tîrziu. În calitate de secretar al partidului, dimineața trebuie să fii la sediu să aduni informația, să faci analize, rapoarte etc.”, a declarat Ion Ceban.

Acesta susține că, fiind pe circumscripție și făcînd parte din echipă, i-ar fi mult mai greu, de aceea va candida pe liste de partid. „Să te ocupi de toți cei care merg pe circumscripții uninominale, fiind parte a echipei, și să vii și pe circumscripție ar fi foarte greu. De aceea, voi candida din nunele echipei”, a conchis Ceban.

Menționăm că următoarele alegeri parlamentare vor avea loc la 24 februarie 2019.

Sursa: socialistii.md