ION CEBAN: „IN CHISINAU, IN ULTIMII ANI, NOI AM MERS DIN CASA IN CASA, AM MUNCIT CU DEDICATIE IN PRIMARIE, DE ACEEA STIM TOATE PROBLEMELE”

„Aceasta este una dintre cele mai importante campanii electorale, care va decide viitorul fiecărei localități. Iar fiecare oraș și sat din țară trebuie să revină pe calea dezvoltării”. Declarația a fost făcută de Ion Ceban, candidat la funcția de primar al Municipiului Chișinău, în cadrul ceremoniei de lansare oficială a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în campanie electorală pentru alegerile din 20 Octombrie curent.

Ceban a spus că au o sarcină foarte importantă acum – să convingă cetățenii că echipa PSRM este formată din profesioniști și oameni cu experiență. „Spre deosebire de mulți alții, noi știm problemele fiecărei localități și avem soluții reale. În Chișinău, în ultimii ani, noi am mers din casă în casă, am muncit cu dedicație în Primărie, de aceea știm toate problemele orașului nostru. În această perioadă, împreună cu echipa, am reușit să implementăm mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului, pentru confortul oamenilor”, a spus candidatul.

De asemenea, Ion Ceban a subliniat că are voința și experiența necesară să construiască un Chișinău modern. „Tot programul meu de activitate în funcția de primar general al Municipiului Chișinău este elaborat în interesul locuitorilor Municipiului. Vom dezvolta Capitala, va prospera și țara. Chișinăul pentru toți, Chișinăul pentru tine!”, a spus politicianul.

Cristina GUREZ