ION CEBAN, DESPRE VOTAREA CELUI MAI BUN CANDIDAT LA PRESEDINTIE: SINT EGOIST SI VREAU CA MUN. CHISINAU SA SE DEZVOLTE ACTIV

Numai candidatul la președinție, Igor Dodon, are un program clar în toate domeniile, în toate regiunile și așezările din țară, care enumeră proiectele și inițiativele cu care se angajează să lucreze ca șef al statului. Cel puțin asta a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la NTV.

Primarul a punctat că nu intenționează să critice pe niciunul dintre candidații la președinție, dar în alegerea sa el este ghidat de cele mai bune pentru Chișinău și rezidenții săi.

„Sînt egoist și vreau ca Chișinăul să se dezvolte activ. Văzînd angajamentele din program privind șoseaua de centură Chișinău, rîul Bîc, drumuri, locuri de muncă, fac alegerea mea. Eu, în calitate de primar, mă voi ocupa de toate celelalte proiecte, puteți fi sigur. Atît eu, cît și excelenta mea echipă lucrăm foarte mult și activ pentru binele Chișinăului și avem o mulțime de planuri pentru viitor. Prin urmare, este evident că interacțiunea, stabilitatea și predictibilitatea sînt necesare pentru cea mai eficientă muncă”, a subliniat acesta.

Amintim că mai devreme Ion Ceban a spus că, dacă Igor Dodon nu cîștigă alegerile, atunci proiectele mari pentru Chișinău vor fi mai greu de implementat, deoarece acest lucru necesită voință politică din partea tuturor structurilor de stat implicate.