ION CEBAN: CONTINUAM SA MUNCIM ZI DE ZI

Mîine 30 iulie, la ora 15:00, în sala de ședințe a Primăriei Chișinău, la inițiativa fracțiunii socialiștilor, se va desfășura masa rotundă cu privire la pregătirile instituțiilor pentru noul an de studii. Acest lucru a fost anunțat de către liderul fracțiunii PSRM Ion Ceban, pe pagina sa de pe rețelele de socializare. ”Toți doritorii sînt invitați, toate întrebările sînt binevenite. Responsabil din partea fracțiunii este Юрий Витнянский”, a menționat el.

De asemenea, Ion Ceban a menționat că începînd cu 1 septembrie a anului curent, toți bugetarii care sînt angajați în municipiul Chișinău, în primii 3 ani de activitate vor beneficia de 1000 de lei lunar – pentru achitarea chiriei. Informații suplimentare despre mecanism sînt disponibile pe pagina web a Primăriei și, de asemenea, la secretariatul fracțiunii socialiștilor din CMC.

”Un alt proiect important al PSRM este legat de compensațiile pentru perioada rece a anului. Am modificat regulamentul în așa fel încît documentele să poată fi depuse de la 1 septembrie curent, pentru a nu avea întîrzieri precum în anii precedenți. De aceste compensații pot beneficia, la fel, și familiile tinere, care vor prezenta contracte de chirie.

De compensații pentru perioada rece, diferența cuburilor de apă la contor și cele adăugate, dar și diferența de tarif la evacuarea gunoiului – pot beneficia acum toate familiile venitul cărora pentru o persoană din familie este de pînă la 3000 de lei pe lună. La moment – aproximativ 41 000 din Chișinău.

Un alt proiect al PSRM ține de asigurarea a pînă la 1000 de persoane slab văzătoare din Chișinău, în mod gratuit, cu ochelari.

Acestea și alte proiecte votate (despre care voi scrie mai tîrziu), la inițiativa PSRM, deja sînt semnate și în vigoare. Informații suplimentare puteți afla la secretariatul fracțiunii, apelînd 022 20 16 40, 022 20 15 45.

Continuăm să muncim, zi de zi, pentru cetățeni, pentru locuitorii municipiului”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Sursa: socialistii.md