ION CEBAN CERE O COMISIE MEDICALA PENTRU EXAMINAREA LUI DORIN CHIRTOACA

Președintele echipei PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, a trimis o solicitare Ministerului Sănătății prin care cere examinarea stării de sănătate a lui Dorin Chirtoacă.

Ceban solicită formarea unei comisii medicale, care să „examineze comportamentul primarului mun. Chișinău, în persoana dlui Dorin Chirtoacă, în scopul excluderii sau confirmării unei eventuale boli de profil psihiatric a acestuia și respectiv efectuării profilaxiei bolii în caz de necesitate”, scrie în textul documentului.

Drept unul dintre temeiuri, socialiștii prezintă știrea Agora, în care redacția noastră a relatat scandalul de la Consiliul Municipal Chișinău. De asemenea, Ceban prezintă drept motiv al sesizării „absențele nemotivate ale primarului de la serviciu”, „adresările necenzurate”, „manifestările de agresivitate”, „consumul excesiv de alcool” și altele.

„Mă simt nevoit. Despre starea de sănătate a lui Dorin. Am expediat o solicitare la Ministerul Sănătății. Cred că este obligatorie această investigație, mai ales în contextul intrării în vigoare a legii care îi lărgește competențele... și respectiv deciziile care le va lua”, scrie Ceban pe Facebook.

Sursa: Agora.md