Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Chișinău

Ion Ceban va fi candidatul socialiștilor la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Acest lucru a fost anunțat, pe pagina sa de Facebook, de către Igor Dodon, Președintele Rpublicii Moldova, care a comunicat:

”Astăzi, Consiliul Republican al Partidului Socialiştilor, în componenţă lărgită, a adoptat decizia prin care a recomandat Comitetului Executiv candidatura lui Ion Ceban în calitate de candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

Echipa Partidului Socialiştilor este foarte numeroasă, avînd în cadrul său mai mulţi profesionişti şi persoane destoinice. Dar anume Ion Ceban, acum trei ani, a părăsit Parlamentul pentru a fi liderul celei mai mari fracţiuni din Consiliul Municipal şi a lupta zilnic pentru interesele chişinăuienilor. El a demonstrat că, în cadrul Consiliului Municipal, chiar și fiind în opoziţie, pot fi promovate şi realizate mai multe decizii în vederea îmbunătățirii vieţii orăşenilor.

Alegerile pentru funcţia de primar general al capitalei este o alegere a drumului, a echipei şi a viziunii cu care capitala va merge înainte, soluționînd numeroasele probleme rămase în urma administrării defectuoase, incompetente şi corupte a clanului Ghimpu-Chirtoacă.

În fruntea Chişinăului trebuie să se afle o persoană care, prin energia şi insistenţa sa, va implementa cele mai performante soluţii de management, va eradica ferm corupţia din fiecare birou al Primăriei, preturilor şi întreprinderilor municipale, va dezvolta o cooperare reală cu cele mai avansate capitale mondiale, preluînd de la ele cele mai bune practici. Și, elementul cheie, niciodată nu va uita de nevoile cetăţenilor de rînd, indiferent de nivelul de venit sau statutul social al acestora – de la nou-născut pînă la pensionar.

Ştiu că Ion Ceban este anume o astfel de persoană. Un om care a demonstrat de nenumărate ori aptitudinile sale de muncă, profesionalismul, capacitatea de a atinge scopul propus, ducînd la bun sfîrșit toate proiectele inițiate, chiar şi cele mai dificile. Sînt convins că sub administrarea sa capitala va cunoaşte un suflu nou.

Îi doresc succes, victorie în alegeri şi să continue lucrul spre binele chişinăuienilor, fără geopolitică sau componente ideologice, anume aşa cum a făcut-o în ultimii trei ani!”, a notat șeful statului.