ION CEBAN A VOTAT PENTRU SOLUTIONAREA PROBLEMELOR DIN CAPITALA

Candidatul Partidului Socialiștilor din RM, Ion Ceban, a mers împreună cu familia sa la secția de votare. El a remarcat că este foarte important ca copiii să înțeleagă că părinții își îndeplinesc datoria de cetățeni și participă la un proces democratic.

Ion Ceban a declarat că dacă ne dorim o schimbare trebuie să participăm la alegeri. El și-a exprimat speranța că locuitorii Chișinăului vor merge la secțiile de votare și vor acorda votul pentru candidatul care va soluționa problemele orașului și nu se va ocupa de politică.

”În viața cotidiană oamenii se gîndesc la ceea ce este cu adevărat important pentru oraș: canalizare, drumuri, apeducte, transport public și multe alte lucruri ce țin nemijlocit de administrarea municipiului. Eu sincer vreau ca toți cei care merg astăzi la vot anume de aceste raționamente să se conducă și să aleagă un viitor primar care poate să se ocupe de aceste probleme, nu de ideologii, politici, și multe alte nuanțe care nu țin de administrarea orașului”, a spus socialistul.

Soția candidatului, Tatiana a declarat că este mîndră de soțul său, de echipa sa de profesioniști și de încrederea care îi este acordată din partea chișinăuienilor. ”Noi am votat pentru ca acest oraș să fie mai bun, mai frumos, am votat pentru cel mai profesionist candidat și, sper eu că el o să reușească să facă tot ce-i mai bun pentru Chișinău”, a remarcat ea.

Ion Ceban a felicitat toți creștinii cu marea sărbătoare de astăzi, 3 iunie, Sfîntul Împărat Constantin și mama sa, Împărăteasa Elena. El a menționat că s-a prezentat la secția de votare după ce a venit de la slujba bisericească, unde s-a rugat pentru toți cetățenii Moldovei.

Astăzi, în Chișinău are loc turul II al alegerilor primarului general al muniipiului. Pentru funcția de primar al capitalei se luptă doi candidați: candidatul PSRM Ion Ceban, care a ocupat locul întîi în primul tur al alegerilor și candidatul Platformei DA, Andrei Năstase. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și vor lucra pînă la ora 21:00.

Sursa: socialistii.md