„INFOTAG” ŞI „YAMNEWS” – DIVERSIONIŞTII DIAVOLULUI

Ticăloşii din presă care vor dispariţia „Moldovei Suverane”

Astăzi, la orele 12,41, cu o satisfacţie drăcească demnă de cei mai sadici ticăloşi, pretinşii ziarişti ai „strînsurii de ştiri” numită agenţia sau portalul informaţional de preluare a ştirilor „YamNews”,a preluat o „ştire” diversionistă difuzată de analfabeţii ziarişti de la agenţia „INFOTAG”, potrivit căreia „ziarul ”Moldova Suverană” și-a încetat activitatea”. Prejudiciile care ne-au fost aduse sunt imense şi îi vom acţiona în judecată.

Reaua credinţă şi ticăloşia lor este comisă cu bună ştiinţă. În ştirea cu pricina, este redat un facsimil al titulaturii ziarului „Nezavisimaia Moldova”, precum şi o declaraţie a lui Iurie Tișenco, despre care ştie toată lumea că este redactorul şef al ziarului „Nezavisimaia Moldova”, care, potrivit „INFOTAG”, a declarat: ”Nu va exista nici varianta electronică a ziarului ”Moldova Suverană”, a spus Tișenco...”

Foarte rapid, chiar în timp ce scriem aceste rînduri, şi alte potaluri de ştiri prezintă această ştire mincinoasă, diversionistă. Nimeni însă nu s-a gîndit să-l contacteze şi pe Ion Berlinski, redactorul şef al ziarului „Moldova Suverană”, cotidian care apare, va apărea, inclusiv în varianta electronică. Aşa ar fi fost deontologic, nu?

Probabil că inamicii noştri şi din presă, nu doar din politică sau mediul de afaceri, au fost extrem de deranjaţi de afirmaţia Excelenţei Sale, domnul ambasador Dirk Schuebel, şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, care, într-un interviu pentru „Europa Liberă”, a declarat: „Noi urmărim şi ce se întîmplă cu alte mass-media care s-au ciocnit cu probleme. Observ acum cazul Moldovei Suverane. (...) „Sper ca pentru fiecare caz să poată fi găsită o soluţie, ca pentru moment, Kommersant Plus să-şi poată continua activitatea. Sper ca Robert Zapadinski, pe care îl cunosc bine şi care îşi face bine treaba să-şi poată continua munca. Acelaşi lucru se referă şi la oricare alte mass-media.”

 „Moldova Suverană”, care va dispărea o dată cu Statul Moldovenesc