INCENDI LA BAZA SPORTIVĂ A FEDERAŢIEI MOLDOVENEŞTI DE FOTBAL

Un incendiu, izbucnit în dimineaţa zilei de 31 mai, a afectat circa 100 m.p. la unul din edificiile Bazei sportive a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal din oraşul Vadul lui Vodă. Incendiul a fost localizat de pompieri în aproximativ o oră.

Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă la Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE), a comunicat că echipele de pompieri au fost alertate în jurul orei 9.00 dimineaţa. „La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale, care au reuşit să localizeze focul în aproximativ o oră, împiedicînd extinderea lui asupra altor edificii. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit”, a declarat Puşcaşu. Sursa citată a mai specificat că pentru moment, specialiştii instituţiei investighează cazul pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului. Baza sportivă de la Vadul lui Voda este locul unde se desfăşoară pregătirile selecţionatelor Republicii Moldova de fotbal pentru meciurile internaţionale, dar şi alte meciuri din cadrul campionatelor naţionale.

Oficialul SPCSE a mai menţionat că în primele 5 luni ale anului curent, pe teritoriul R. Moldova au fost înregistrate 649 de incendii, în care şi-au pierdut viaţa 59 de persoane.

Moldpres