IN TRIBUNE S-A TERMINAT EGAL

Macron și președinta Croației au făcut spectacol în lojă, chiar sub privirile lui Putin

Campionatul Mondial din Rusia s-a terminat oficial. Franța a învins-o pe Croația, 4-2, iar Les Bleus cîștigă cel de-al doilea Mondial din istorie.

Deși spiritele s-au încins deseori în teren pe parcursul celor 90 de minute, armonia a domnit într-una dintre lojele VIP ale stadionului din Moscova. Emmanuel Macron, președintele Franței, Kolina Grabar-Kitarovici, președinta Croației, Vladimir Putin, președintele Rusiei, și Gianni Infantino, președintele FIFA, au urmărit meciul împreună.

Macron și Kolinda Grabar-Kitarovici, oficialii celor două țări care s-au luptat pentru trofeu, s-au tachinat amical pe toată durat meciului, iar la finalul partidei s-au pupat și îmbrățișat amical.

Macron, care a adoptat o ținută office, s-a comportat ca un adevărat ultras pe durata meciului, pe care l-a trăit la maximum, chiar sub privirile lui Vladimir Putin.

În schimb, omoloaga de la Zagreb a renunțat la ținuta tipică unui conducător de stat în detrimentul tricoului naționalei Croației, cu care s-a afișat la toate meciurile naționalei de la Mondial.

Cei doi s-au reîntîlnit la festivitatea de premiere, cînd s-au ținut prietenește de mînă și s-au îmbrățișat cu jucătorii ambelor echipe.

Sursa: gsp.ro