Imbecilitatea criminala a Corectitudinii Politice din lumea in care traim

Profetul urii! Imamul care cere distrugerea creștinismului a primit de la statul elvețian ajutoare sociale de jumătate de milion de euro

Abu Ramadan a venit în Elveția la sfîrșitul anului 1998, cu statut de refugiat. A primit azil și un permis de muncă. Deși nu a studiat teologia, cel poreclit Șeicul în cantonul din Berna, nu vorbește nici germana, nici franceza, însă a încasat de la Stat sute de mii de euro. Acum, autoritățile încearcă să îl deporteze.

În predicile sale ocazionale din Moscheea din Berna,  Abu Ramadan, un libian în vîrstă de 64 de ani,  se roagă la Allah „pentru distrugerea tuturor dușmanilor islamului”. Iar Statul  elvețian îi plătește ajutoare sociale de 600.000 de franci elvețieni.

Dezvăluirea a fost făcută de presa elvețiană, care arată că imamul care vrea să distrugă „creștinii, evreii, rușii, hindușii și șiiții” a trăit în această țară cu ajutoare sociale în valoare de peste 500.000 de euro, scrie tio.ch.

„O, Allah, te rog să distrugi dușmanii religiei noastre, să distrugi evreii, creștinii, hindușii, rușii și șiiții. Allah, te rog să-i distrugi pe toți”, declama imamul Abu Ramadan în predicile sale în moscheea din Berna.

„Acesta este un fapt, o cifră pe care o putem confirma. Nu a învățat niciodată germană sau franceză și, prin urmare, nu a reușit niciodată să intre pe piața forței de muncă. Fără muncă, era eligibil pentru asistență socială”, a declarat Georg Häsler, un jurnalist care a participat la anchetarea acestuia. 

„În mod evident, opiniile sale nu îl exclud de la ajutoarele sociale, dar el a primit acești bani de la societatea împotriva căreia predica”, a remarcat Georg Häsler.

NewsActive.ro

 

Socialmai mult