IGOR DODON VA CONVOCA IN LUNA SEPTEMBRIE SEDINTA LARGITA A CONSILIULUI ECONOMIC PE LINGA PRESEDINTELE RM

Șeful statului a prezidat o ședință de lucru cu consilierii în vederea organizării și desfășurării, la data de 3 septembrie, a ședinței lărgite a Consiliului Economic pe lîngă Președintele RM.

Această decizie a fost luată în urma numeroaselor întrevederi ale Președintelui cu reprezentanții cercurilor de afaceri, ai autorităților locale, precum și ținînd cont de multiplele adresări ale agenților economici pe diverse subiecte către șeful statului.

„Consider necesar ca la începutul lunii septembrie, să fie discutate cele mai stringente probleme cu care se confruntă economia, precum - politica fiscală și protecția intereselor producătorului autohton, crearea institutului „ombudsmanului de afaceri”, deficitul forței de muncă, monopolizarea exportului unor anumite grupuri de mărfuri, dezvoltarea complexului agroindustrial, a industriei IT, turismului, transporturilor, construcțiilor ș.a.”, a specificat Igor Dodon.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 03.09.2019 - 19:28

Un fel de campanie electorala, ca doar nu are ganduri serioase Dodon. El trebuie sa conduca tara si sa fie presedintele tuturor, nu umai a celor care l-au votat.