IGOR DODON SE AFLA INTR-O VIZITA DE LUCRU IN RAIONUL SOROCA

Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a început vizita în raionul Soroca cu satele Dubna și Volovița, unde a discutat cu administrația locală și membrii PSRM despre situația actuală și problemele cu care se confruntă localnicii.

În aceste sate a fost implementat proiectul ”Drumuri bune pentru toți”, lansat la inițiativa de Igor Dodon, în funcția de președinte al țării. Pentru reparația drumurilor locale din Dubna au fost alocați peste 927 de mii de lei, iar pentru Volovița – peste 1,11 milioane de lei.

Totodată, în 2021, la inițiativa PSRM, din bugetul de stat au fost alocate 200 de mii de ei pentru amenajarea parcului din Dubna și alte 200 de mii de lei pentru reparația acoperișului Casei de cultură din Volovița.

Igor Dodon a mulțumit pentru susținerea acordată în cadrul alegerilor prezidențiale, unde pentru candidatura sa, în satul Dubna, au votat peste 51%, iar în Volovița – 56% din alegători.

Președintele PSRM a reiterat că echipa pe care o conduce este decisă să muncească în continuare, astfel ca țara să prospere, iar oamenii să se bucure de condiții de trai mai bune.

***

Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a continuat vizita în raionul Soroca, deplasîndu-se în satele Hristici, Bădiceni și Holoșnița. Igor Dodon a discutat cu cetățenii mai multe subiecte de ordin social-economic.

Liderul PSRM i-a asigurat că, împreună cu echipa, va continua implementarea proiectelor în fiecare localitate pentru a soluționa problemele cetățenilor și a dezvolta infrastructura locală.

Anul trecut, în cadrul proiectului ”Drumuri bune pentru toți”, lansat de președintele Dodon, aceste sate au primit din bugetul de stat cîte un milion de lei pentru reparația drumurilor locale.

Totodată, la inițiativa fracțiunii PSRM, din bugetul de stat vor fi alocate 200 de mii de lei pentru amenajarea parcului și a Complexului Memorial din Hristici, 1,2 milioane de lei pentru reparația unei porțiuni de drum și a acoperișului fostei cârmuiri a colhozului din localitatea Bădiceni și 200 de mii lei pentru construcția unui teren de joacă și instalarea iluminatului stradal în satul Holoșnița.

Dodon le-a mulțumit oamenilor pentru votul dat la alegerile prezidențiale. În satul Hristici pentru Igor Dodon au votat aproximativ 60%, în comuna Bădiceni – 54,51%, iar în localitatea Holoșnița – peste 72% din alegători.

Sursa: socialistii.md