IGOR DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA A PRIMIT CETATENI IN AUDIENTA

Astăzi, Președintele Republicii Moldova a desfășurat tradiționala audiență a cetățenilor, unde zeci de persoane din toate regiunile țării și-au expus problemele cu care se confruntă.

În cadrul întrevederii cetățenii au abordat subiecte din diferite domenii: social, juridic, agricol, educațional, solicitări de ajutor material, probleme cu privire la serviciile comunale, pensii și indemnizații, acordarea suportului pentru soluționarea problemelor de sănătate, solicitări de acordare a spațiului locativ, ș.a.

Igor Dodon a declarat că toate petițiile și solicitările care parvin la instituția prezidențială sînt examinate și sînt întreprinse toate măsurile pentru soluționarea acestora în termeni rezonabili.

Menționăm că în perioada celor 6 luni de cînd Igor Dodon își exercită mandatul de Președinte, în adresa instituției prezidențiale au parvenit peste 2000 de petiții, numărul cărora este într-o creștere continuă.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 25.06.2017 - 20:06

Oare cei care au venit in audienta la Dodon cu cat timp inainte au fost instruiti sa nu vina cu probleme grave? Probabil ca cei mai multi l-au felicitat pe Dodon pentru faptul ca exista, iar altii pentru ca a devenit sluga lui Putin.