IGOR DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA A PARTICIPAT LA ACTIUNILE DE AMENAJARE A TERITORIULUI

Președintele țării, Igor Dodon a participat astăzi, împreună cu membrii Partidului Socialiștilor, dar și de sute de locuitori ai capitalei, la acțiunile care se desfășoară în cadrul Zilei Naționale de amenajare a teritoriului, declarată și organizată de PSRM, în vederea lichidării consecințelor calamității naturale.
„Este foarte important să ne consolidăm eforturile și să facem front comun în fața unor asemenea provocări ale naturii, dar și a altor probleme majore cu care se confruntă țara noastră. Mii de colegi din PSRM au fost zilnic alături de cetățenii Republicii Moldova. Grație lor au fost amenajate mai multe teritorii, zeci de străzi, sute de drumuri intra-cartier și instituții de învățămînt, curți ale blocurilor de locuit”, a declarat Președintele țării.
În acest context, Igor Dodon a menționat că nu întîmplător, majoritatea cetățenilor sînt gata să ofere votul pentru socialiști și să le încredințeze următoarea guvernare.
Menționăm că la îndemnul socialiștilor, astfel de acțiuni se desfășoară în mai multe zone ale orașului, inclusiv în Parcul ”Boris Glavan”, ”Valea Trandafirilor, precum și în toate raioanele care au avut de suferit de pe urma intemperiei. Aproape 3000 de membri de partid sînt în teren pentru a ajuta oamenii și autoritățile locale.

Serviciul de Presă al Președinției R. Moldova