IGOR DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA A AVUT O INTREVEDERE CU JOSÉ-LUIS HERRERO, SEFUL OFICIULUI CONSILIULUI EUROPEI LA CHISINAU

Președintele țării a mulțumit domnului José-Luis Herrero pentru contribuția personală la aprofundarea relațiilor de cooperare între Republica Moldova şi CoE.

”Apreciez rolul organizaţiei în realizarea programelor de asistenţă în diverse domenii şi promovarea măsurilor de întărire a încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului”, a menționat Igor Dodon.

Totodată, șeful statului a subliniat că Republica Moldova va sprijini activităţile planificate de comun acord în vederea atingerii obiectivului de consolidare a cooperării între țara noastră şi CoE în diverse domenii de interes comun, în special în realizarea reformelor care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 05.09.2017 - 17:50

Mi se pare de-a dreptul penibila activitatea jurnalistilor de la Moldova Suverana. Sa tratezi acest subiect cu atata superficialitate si sa acorzi atat de mare importanta vizitei lui Dodon cu Putin, tine de profesionalism. Din pacate, se vede ca unii jurnalisti au fost cumparati, iar pentru cateva ruble au uitat ce inseamna deontologie.