Igor Dodon, presedintele PSRM, a avut o intrevedere cu Dereck J. Hogan, ambasadorul SUA

În dimineața zilei de astăzi, președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Excelența Sa, domnul Dereck J. Hogan, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Întîlnirea a fost relatată de către Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

”Am avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Am discutat diverse chestiuni cu privire la dezvoltarea relațiilor bilaterale, am subliniat importanța consolidării și aprofundării acestora în continuare. În special, am vorbit despre situația politică internă din Republica Moldova. Am reiterat poziția principială a Partidului Socialiștilor: toate procesele politice din țară, declarațiile și acțiunile conducătorilor statului și ale liderilor de partide trebuie să se desfășoare în conformitate cu prevederile Constituției și a legislației în vigoare a Republicii Moldova.

De asemenea, PSRM consideră că divergențele existente trebuie să fie soluționate prin dialog civilizat, fiindcă societatea așteaptă din partea politicienilor soluționarea problemelor social-economice acute și a crizei pandemice care se agravează”, a notat liderul PSRM.