IGOR DODON: NUMIREA IN FUNCTIA DE MEMBRU CSS A UNOR ONG-ISTI, CARE PRIMESC BANI DIN EXTERIOR, ESTE UN ATENTAT LA SECURITATEA TARII

Este o greșeală enormă să numești în funcția de membru al Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pe unii reprezentanți ai ONG, care primesc finanțare din exterior. Astfel ex-președintele Igor Dodon a comentat decizia Maiei Sandu cu privire la noua componență a CSS. Totodată, Igor Dodon consideră inadmisibilă decizia președintelui de a-și numi colegii din PAS membri ai CSS.

„Sînt nevoit să-i amintesc președintelui Republicii Moldova, că membrii CSS au acces la informații confidențiale, inclusiv la cele secrete și în acest scop există o procedură stabilită de SIS”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

Președintele PSRM mai spune că Maia Sandu a învățat să încalce legea de la foștii săi șefi din Alianța pentru Integrare Europeană.

“Acest obicei vine din perioada AIE și a guvernării Partidului Democrat, cînd Filat și Plahotniuc numeau persoane din cadrul partidului în funcția de membru CSS”, a declarat Igor Dodon.

Nistor Grigore 26.01.2021 - 15:47

Uite cine vorbește! Tocmai Dodon care atît el cît și partidul său primesc bani din Rusia!