IGOR DODON, MESAJ CATRE CETATENII TARII

Numai președintele are această preocupare

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a ratat nici de această dată ocazia de a-i felicita pe poți locuitorii țării noastre cu ocazia acestei importante sărbători creștine - Nașterea Sfîntului Ioan Botezătorul.

Igor Dodon afirmă, în mesajul său postat pe Facebook, că viața Sfîntului Ioan Botezătorul, cel care l-a botezat pe Iisus Hristos, să ne fie un exemplu de pocăință și iertare.

"Astăzi Biserica Ortodoxă prăznuiește Nașterea Sfîntului Ioan Botezătorul - unul din cei mai importanți sfinți ai religiei creștin ortodoxe. Sfîntul Ioan Botezătorul este Înaintemergătorul Domnului, cel care a pregătit calea și mulțimile pentru primirea lui Iisus și cel care l-a botezat pe Iisus Hristos în rîul Iordan. Fie ca Prorocul Ioan să aducă armonie în casele tuturor iar viața lui să ne fie un exemplu de pocăință și iertare", a scris Igor Dodon.

Șeful statului a adus sincere felicitări tuturor creștinilor cu prilejul acestei sărbători și, în special, celor care poartă numele Ion și derivatele acestuia.

Vom menționa că Igor Dodon este singurul demnitar și politician moldovean care îi felicită pe cetățenii țării cu ocazia sărbătorilor importante din calendarul creștin-ortodox.

Sursa: sputnik.md