IGOR DODON, LA INTILNIREA CU OLEG VASNETOV: POLITICIENII SA SE ABTINA DE LA ACTIUNI UNILATERALE

Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a reafirmat în cadrul întrevederii de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov, intenția administrației prezidențiale de a face totul pentru păstrarea actualei majorități parlamentare.

”Am discutat cele mai actuale chestiuni ce țin de relațiile strategice dintre țările noastre și am constatat cu plăcere că acestea au un caracter ascendent, în special în sfera economică”, a menționat șeful statului într-o postare pe Fcebook.

Totodată, oficialii au fost de acord că este necesară consolidarea în continuare a acestor relații, în beneficiul oamenilor din ambele state.

”În contextul situației politice interne din Republica Moldova, am reafirmat angajamentul administrației prezidențiale de a păstra actuala majoritate parlamentară și a GuvernuluiRM.

Totodată, Igor Dodon a subliniat că liderii politici ar trebui să fie ghidat doar de interesele de stat și să se abțină de la acțiuni unilaterale, care sînt în contradicție cu acorduri existente și depășesc cadrul juridic.

Sursa: sputnik.md